Tuesday, March 30, 2010

~don't have much to say~

wlaupon x brp nk ready lg nk update blog aku ni...tpi ntah knp mlm ni rsa mcm sdih sgt..dn jga rsa mcm i should write something on this white empty space..



nth knp tb2 mlm ni aku trasa sgt merendah diri...knp ek??

erm krn ape yg ade dlm pkiran aku skng ialah ~beauty~...
ape ade pd cantik??? tntulah sume yg positif kan?? ape prasaan org yg cntik?? tntu dorg sntiasa rsa bangga, free to go anywhere... confident to face anyone...dn of course lah memg rmai yg memuji dri mengutuk...dn rmai yg meliht dri menjeling....

aku???aku x rsa mcm tu...sbb aku ni ~ugly and fat~...aku xpnh rsa bangga mcm tu...sbb aku bkn di golongn org yg cantik paras rupanya...mcm tulah..dh memg x cntik..pkai ape pon memg xkn cntik...nk dgr pkataan puji memuji pon mcm sume org ckp lah...DLM MIMPI dhlah.. nk kata aku x bersyukur..xderlah mcm tu..tpi as a human being...erm memglah sdih kan??
tpi xpe lah..stiap makhluk ALLAH kt ats dunia ni sdh d tntukan mn arah destinasi tu...kiter jer kna cri jln yg btol..tpi dlm dunia realiti memg pyh sume ni...
yg CANTIK...pasti akn dpt kelebihan,..
dn yg HODOH..pasti akn di pinggirkn....dh lumrah dunia mcm tu...
erm rsanye dh xder pape kot...
hlg skit rsa sdh aku ni...even x spenuhnyer....

i want to sleep....gud nyte all...

3 comments:

waheeda119445 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eNaSaN said...

keep cool ye...smile

http://hyesung000.blogspot.com/ said...

Want more time with parents and children with family? Can operate as long as the trivial time
Welcome to learn a simple understanding of free market
http://sn.im/vemma_usa

I wish you your heart happy! ~